Pagina's

woensdag 14 januari 2015

Favorieten YouTubers

Hi,
Vandaag hebben we een artikel voor jullie over onze favorieten YouTubers.
YouTube is erg populair en er zijn heel veel verschillende soorten kanalen. Je hebt vloggers, beautykanalen en nog veel meer.
Onze 6 favorieten YouTubers zijn:

- Enzo Knol
- Beautygloss
- Stuk TV
- Furtjuh
- Croco Jill
- Foodgloss












Enzo Knol















Enzo Knol zet elke dag 2 filmpjes online. Een nieuwe vlog en een minecraft survival.
Wij kijken alleen de vlogs. Hij filmt zijn dagelijks leven en doet gekke dingen. Hij woont samen in een huis met Mark (gekke markie). Hij heeft een vriendin is Dee. Zij heeft ook nog een broertje die je ook vaak ziet: Quin. Hij heeft ook een eigen kanaal, uberquingames. Enzo is 22 jaar oud en vlogt al meer dan 520 dagen. Hij is begonnen met vloggen door zijn broer Milan (ditismilan). Milan is ook zijn grote voorbeeld, ook hebben ze nog een kleiner broertje Sjen.
Enzo werd bekend door zijn filmpje dat hij zijn arm brak. Grappig is dat dat ook de eerste vlog was die Noa zag. Enzo organiseerde laatst een meeting in Utrecht, hij dacht er komen een paar honderd mensen maar toen ze daar aan kwamen waren er duizenden mensen. Dee kreeg bijna geen adem meer en ze moesten afgevoerd worden door de politie.
Enzo is echt een aanrader wij liggen altijd allebei in een deuk. Enzo heeft ruim 500 duizend abonnees.

https://www.youtube.com/channel/UCh8bTHe4T8o7RIU7R5EPX-w



Rutger, Furtjuh













Dit is Rutger hij heeft 83.000 abonnees.
Hij zet elke donderdag (Fursday) een filmpje online over van alles en nog wat. De ene keer een challenge en de andere keer een 10 geboden of een furtalen.
Rutger doet vaak grappige dingen onze favoriete filmpje is de YouTuber dubsmash.
Ook maakte hij 2 liedjes over pesten en dat je je zelf moet respecteren dat heeft heel veel geholpen bij veel jongens en meisjes die gepest worden. Hij is met het liedje #leukgenoeg zelfs in het nieuws geweest. Ook de filmpjes van Rutger kun je niet kijken zonder te lachen.

www.youtube.com/user/Furtjuh



Mascha, Beautygloss



















Mascha van beautygloss maakt sinds 2007 beautyvideos op YouTube. ze is begonnen met YouTube omdat ze zocht naar tutorials over beauty maar ze alleen maar Engels of Amerikaanse video's zag.
Op zaterdag komt er altijd een nieuwe beautyvideo online en doordeweeks ook vaak extra video's zoals tags, shoplogs, diy en meer. Het is heel handig dat Mascha in de beschrijving zegt wat voor producten ze gebruikt zodat je het thuis ook kan doen.
Sinds 2011 is er ook een beautygloss party. Dat is een party voor de lezers van beautygloss, je kunt daar allemaal beautyproducten kopen en uitproberen.
Ook heeft ze een kanaal waar ze op vlogt: vlogggloss, dit kanaal heeft ze sinds kort zodat er een
mooi overzicht is voor de vlog kijkers en de beauty kijkers.

www.youtube.com/user/beautygloss

Thomas, Giel, Stefan, Stuk tv










Dit is stuk tv, elke woensdag hebben ze een nieuwe video.
Ze hebben 502.000 abonnees.
Voor de filmpjes kiezen de kijkers wat stuk tv voor opdracht moet doen. Je kan stemmen en dat gaan ze dan doen ze doen. Dus elke keer een soort uitdaging. Bijvoorbeeld: maak een water pretpark in je achtertuin. Dat gaan ze dan dus ook echt doen.
Ook waren ze afgelopen jaar te zien in de serie roadtrippers ze strijden toen tegen team Veroniqa. Het was de bedoeling om zo veel mogelijk kilometers te maken zonder geld.
Stuk tv heeft ook een eigen event. Je kan daar zelf opdrachten doen, er zijn optredens en je kan natuurlijk met Thomas, Giel en Stefan op de foto.

Jill, Croco Jill
















Jill is nog niet heel lang bezig met YouTube. Door haar vriend Milan Knol is ze begonnen met YouTube.  Ze maakt elke dag een vlogg en op zaterdag en zondag komt er een video online over beauty, lifestyle of fashion. De video's en vloggs zijn altijd heel vrolijk en grappig. Het leuke aan Jill is dat ze heel erg haar zelf blijft. Je kan de video's vaak niet kijken zonder te lachen.    




Frances, Foodgloss















Frances van foodgloss maakt elke week een video over een recept. Haar kanaal hoort bij beautygloss en daarom maken Frances en Mascha ook wel eens samen filmpjes voor foodgloss.
Het zijn  heel veel verschillende soorten recepten zoals: hoe je zelf oreo’s maakt, lunchideeën, uiensoep en nog veel meer. Er zijn soms tussendoor ook diy videos of iets anders maar het heeft altijd met eten te maken.
De filmpjes zijn heel duidelijk en het is makkelijk om zelf thuis na te maken.

www.youtube.com/user/Foodgloss




Dit was ons artikel over onze favorieten YouTubers, hopelijk vonden jullie het leuk!
X Noa en Simone

Geen opmerkingen:

Een reactie posten